Υλικά:

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 300γρ κιμάς μοσχαρίσιος, άπαχος (μαγειρεμένος)
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα, τριμμένα
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε καλά τις πατάτες με τη φλούδα και τις τρυπάμε προσεκτικά με ένα πιρούνι.
  2. Τυλίγουμε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας και τις βρέχουμε ελαφρά, μέχρι να είναι νωπό το χαρτί.
  3. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα βαθύ πιάτο και τις ψήνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 4 λεπτά (2 λεπτά από την κάθε πλευρά).
  4. Αφαιρούμε τη χαρτοπετσέτα και μόλις κρυώσουν, τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
  5. Με ένα κουτάλι σκάβουμε ελαφρά το εσωτερικό τους και προσθέτουμε τον κιμά.
  6. Γαρνίρουμε με τριμμένο καρότο, ρίγανη, θυμάρι και φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.
5 2 ψήφοι
Αξιολόγηση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Μακαρονάδα φούρνου με κιμά μανιταριών και τυριά

Αν σου αρέσουν κι εσένα οι μακαρονάδες, σου δίνουμε την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για μακαρονάδα φούρνου με κιμά

Βασιλόπιτα κέικ ή τσουρέκι; Ποιες οι θερμίδες και η διατροφική τους αξία;

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι χωρίς βασιλόπιτα δεν γίνεται! Συνήθως βρίσκουμε βασιλόπιτα τύπου κέικ ή τσουρέκι και ανάλογα με τη συνταγή με την

Διατροφικές συμβουλές για τον Μαραθώνιο

Η ημέρα του Μαραθωνίου πλησιάζει! Αν έχετε αποφασίσει να συμμετέχετε στον Μαραθώνιο της Κυριακής, εκτός από την προπόνησή σας, θα