Υλικά για 2 μερίδες:

  • 50γρ αλεύρι βρώμης
  • 1 αυγό
  • 100γρ γιαούρτι 2%
  • ½ κ.γ. baking powder
  • 20γρ μέλι
  • 2 κ.γ. σταγόνες κουβερτούρας, χωρίς ζάχαρη
  • Κανέλα

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με το γιαούρτι.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και το baking powder και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι
  3. Προσθέτουμε και το μέλι, τις σταγόνες κουβερτούρας και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε λαδώσει με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15-20 λεπτά. (Εναλλακτικά, μπορούμε να ζεστάνουμε το μπολ σε φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 3-4 λεπτά).
  5. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε!
5 4 ψήφοι
Αξιολόγηση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Γιαουρτλού με κιμά και αραβικές πίτες

Το γιαουρτλού με αραβικές πίτες είναι η ελαφριά εκδοχή του παστίτσιου, αλλά και του κλασικού γιαουρτλού. Είναι πανεύκολο, πολύ γρήγορο

Χριστουγεννιάτικες σαλάτες: Οι πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές

Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: 1/3 φλ cranberries Για το dressing: Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing και ανακατεύουμε. Σαλάτα με αχλάδι,

Κολοκυθόσουπα: Συνταγή για την πιο light & νόστιμη φθινοπωρινή σούπα

Οι σούπες τώρα το φθινόπωρο είναι αγαπημένη επιλογή, αφού είναι εύκολες, θρεπτικές, νόστιμες και χορταστικές! Η κολοκυθόσουπα είναι μια από