Υλικά:

  • 2-4 αυγά
  • 1/3 φλ φέτα με λιγότερα λιπαρά
  • 3 ώριμες ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη & 1 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένες
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Κύμινο
  • Πάπρικα
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανός
Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  2. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
  3. Προσθέτουμε τις πιπεριές και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμα.
  5. Προσθέτουμε τις τομάτες και τον πελτέ.
  6. Χαμηλώνουνε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  7. Με μια ξύλινη κουτάλα κάνουμε 4 λακούβες και σπάμε σε αυτές ένα – ένα τα αυγά.
  8. Καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 5-10 λεπτά ανάλογα με το πώς θελουμε τα αυγά μας.
  9. Γαρνίρουμε με μαϊντανό και φέτα και σερβίρουμε.
5 2 ψήφοι
Αξιολόγηση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Μανιτάρια με λαχανικά στο τηγάνι: Η πιο light και εύκολη συνταγή

Η σαλάτα δεν είναι αποκλειστικά και μόνο ωμά λαχανικά! Ειδικά τώρα που κρυώνει ο καιρός, μπορείς να την απολαύσεις με

Μπάρες με φράουλες και βρώμη

Ήρθε η εποχή που η φράουλα είναι στην καλύτερη εποχή της. Εκτός από την ξεχωριστή γεύση της, είναι ένα φρούτο

Τάρτα με καλοκαιρινά λαχανικά

Αν θες να αξιοποιήσεις τα λαχανικά εποχής που έχεις στο ψυγείο σου, μπορείς να τα δοκιμάσεις σε μια διαφορετική εκδοχή,