Υλικά:

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 300γρ κιμάς μοσχαρίσιος, άπαχος (μαγειρεμένος)
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα, τριμμένα
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε καλά τις πατάτες με τη φλούδα και τις τρυπάμε προσεκτικά με ένα πιρούνι.
  2. Τυλίγουμε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας και τις βρέχουμε ελαφρά, μέχρι να είναι νωπό το χαρτί.
  3. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα βαθύ πιάτο και τις ψήνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 4 λεπτά (2 λεπτά από την κάθε πλευρά).
  4. Αφαιρούμε τη χαρτοπετσέτα και μόλις κρυώσουν, τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
  5. Με ένα κουτάλι σκάβουμε ελαφρά το εσωτερικό τους και προσθέτουμε τον κιμά.
  6. Γαρνίρουμε με τριμμένο καρότο, ρίγανη, θυμάρι και φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.
5 2 ψήφοι
Αξιολόγηση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Πώς να βάλεις το σουβλάκι στη διατροφή σου;

Το σουβλάκι είναι το αγαπημένο μας εθνικό φαγητό και μια από τις μεγαλύτερες διατροφικές μας απολαύσεις. Πολλές φορές όμως, απορρίπτουμε

Γιαουρτλού με κιμά και αραβικές πίτες

Το γιαουρτλού με αραβικές πίτες είναι η ελαφριά εκδοχή του παστίτσιου, αλλά και του κλασικού γιαουρτλού. Είναι πανεύκολο, πολύ γρήγορο

Ψητό μήλο γεμιστό με σταφίδες & καρύδια

Κανέλα Εκτέλεση: Η πιο υγιεινή και γρήγορη εκδοχή γλυκού είναι αυτή! Για όλες τις στιγμές που θες να φας ένα