Υλικά για 2 μερίδες:

  • 50γρ αλεύρι βρώμης
  • 1 αυγό
  • 100γρ γιαούρτι 2%
  • ½ κ.γ. baking powder
  • 20γρ μέλι
  • 2 κ.γ. σταγόνες κουβερτούρας, χωρίς ζάχαρη
  • Κανέλα

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με το γιαούρτι.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης και το baking powder και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι
  3. Προσθέτουμε και το μέλι, τις σταγόνες κουβερτούρας και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Μεταφέρουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε λαδώσει με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15-20 λεπτά. (Εναλλακτικά, μπορούμε να ζεστάνουμε το μπολ σε φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 3-4 λεπτά).
  5. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε!
5 4 ψήφοι
Αξιολόγηση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Βασιλόπιτα κέικ ή τσουρέκι; Ποιες οι θερμίδες και η διατροφική τους αξία;

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι χωρίς βασιλόπιτα δεν γίνεται! Συνήθως βρίσκουμε βασιλόπιτα τύπου κέικ ή τσουρέκι και ανάλογα με τη συνταγή με την

Τάρτα με καλοκαιρινά λαχανικά

Αν θες να αξιοποιήσεις τα λαχανικά εποχής που έχεις στο ψυγείο σου, μπορείς να τα δοκιμάσεις σε μια διαφορετική εκδοχή,

Κολοκυθόσουπα: Συνταγή για την πιο light & νόστιμη φθινοπωρινή σούπα

Οι σούπες τώρα το φθινόπωρο είναι αγαπημένη επιλογή, αφού είναι εύκολες, θρεπτικές, νόστιμες και χορταστικές! Η κολοκυθόσουπα είναι μια από