Υλικά για 4 - 6 μερίδες:

  • 1 1/2 φλ αλεύρι βρώμης
  • 2 αυγά ή 6 ασπράδια αυγού
  • 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες
  • 1/2 φλ γάλα 1,5%
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο, για το τηγάνι
Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά (ή τα ασπράδια)  και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι βρώμης ανακατεύοντας.
  2. Με ένα πιρούνι λιώνουμε τις μπανάνες και τις βάζουμε στο μπολ με τη βρώμη.
  3. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
  4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Παίρνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας από το μείγμα και τις μεταφέρουμε στο τηγάνι αφήνοντας κενό μεταξύ τους.
  5. Ψήνουμε το κάθε pancake για 2-3 λεπτά, τα αναποδογυρίζουμε και μόλις ψηθεί, αφαιρούμε από το τηγάνι.
  6. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας.

Καλή απόλαυση!

5 5 ψήφοι
Αξιολόγηση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Νεότερα
Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Διαβάστε Επίσης

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο ή αλλιώς Μπατζίνα Η παραδοσιακή πίτα της Θεσσαλίας είναι από τις πιο καλοκαιρινές και

Διατροφικές συμβουλές για τον Μαραθώνιο

Η ημέρα του Μαραθωνίου πλησιάζει! Αν έχετε αποφασίσει να συμμετέχετε στον Μαραθώνιο της Κυριακής, εκτός από την προπόνησή σας, θα

Πώς να βάλεις το σουβλάκι στη διατροφή σου;

Το σουβλάκι είναι το αγαπημένο μας εθνικό φαγητό και μια από τις μεγαλύτερες διατροφικές μας απολαύσεις. Πολλές φορές όμως, απορρίπτουμε